Street Kings 2008 Online CZ Dabing

Street Kings 2008 Online CZ Dabing

★★★★☆

Street Kings má skóre 5,8 z 10, na základě 0843 recenzí



Tom Ludlow je oporou losangeleské policie, ale pak se stane něco, co zcela otřese jeho pozicí i životem. Když je zavražděn jeho parťák, vynoří se důkazy, jež ze zločinu usvědčují právě Ludlowa. V hlavní roli amerického kriminálního dramatu Keanu Reeves. Skvělé herecké výkony Keanu Reevese, Foresta Whitakera a dalších hvězd jsou hlavní předností tohoto akcí nabitého kriminálního thrilleru, v němž se neústupný policista Tom Ludlow, který léta slouží v Los Angeles, ocitá ve smrtelné síti konspirace a zrady. Tom, který se jen těžce vyrovnal se smrtí své ženy, vždy neúprosně vymáhal spravedlnost. Když je zavražděn jeho parťák, detektiv Washington, Ludlow se vrhne do pátrání po tom, kdo má zločin na svědomí, i když jeho nadřízený si myslí, že jedná příliš ukvapeně. A když se pak vynoří důkazy, jež ze zločinu usvědčují právě Ludlowa, policista pochopí, že jeho vlastní život je v nebezpečí, že nemůže důvěřovat vůbec nikomu a musí bojovat proti všem.


Street Kings 2008 Online CZ Dabing

Street Kings

Více informací


Původní název : Street Kings
Země : Bahrajn
Délka : 167 minut
Jazyk : bišnuprijskomanipurština (bpy)
Žánr : romantický thriller
Režie : Harshita Paavan
Scénář : Khalid T.

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Shajeda Faustyna, Hieu Saffire
Hudba : Aymaan Aydan
Produkce : Jairus Aviah
Kamera : Naida Alaiza
Kostýmy : Niks Muscab

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Showbox
Premiéra : USA 14. únor 1950
Distribuce : Lotte Entertainment
Tržby : 88 430 561 USD
Rozpočet : 99 910 552 USD

Street Kings (2008) | ČSFD.cz
Tom Ludlow je oporou losangeleské policie, ale pak se stane něco, co zcela otřese jeho pozicí i životem. Když je zavražděn jeho parťák, vynoří se důkazy, jež ze zločinu usvědčují právě Ludlowa.
Street Kings, Sleduj filmy online zdarma na SledujuFilmy.cz
Sledujte online filmy a seriály zdarma a bez omezení. Najdete u nás více jak 7500 filmů ke zhlédnutí.
Street Kings (2008) - Králové ulice - FDb.cz
Street Kings Dobrý thriller, který nabídne poměrně zajímavou zápletku, na niž je postaven povedenou akcí prošpikovaný děj.
Street Kings 2: Město aut / Street Kings 2: Motor City ...
tnp101. Pokud nebudu na film pohlížet jako na sequel, stačí říct, že je to hodně dementní snímek, který je sice celkem dobře obsazen, a však často velice nelogicky hloupé chování postav relativní zdařilost jejich výběru opětovně sráží dolů.
Profily (Sa Bri Nka) | Facebook
Zobrazit profily lidí, kteří se jmenují Sa Bri Nka. Přidejte se na Facebook a spojte se s Sa Bri Nka a dalšími lidmi, které znáte. Facebook lidem...


Avi. iPad. Watch Free.. Český Film. Celý Film. Full Movie. Cz titulky. Český Dabing. BDrip. DVDrip. Download. Zdarma. Ke Shlednutí. 4k blu ray. Film online. Česká. Stream. Ulozto. MP4. Ke Stažení. 480p. Cz dabing. Sleduj Filmy. Hd. Ke shlédnutí. iPhone. Stáhnout. České. 720p.1080p