Podivná věda 1985 Online CZ Dabing

Podivná věda 1985 Online CZ Dabing

★★★★☆

Podivná věda má skóre 5,8 z 10, na základě 3587 recenzí



Dva 15ti letí chlapci Gary a Wyatt jsou celkem neoblíbení troubové. Ti by ale chtěli holku a spoustu přátel, které by mohli zvát na párty. Při sledování Frankensteina je napadne šílený plán. Pomocí počítače si vyrobí živou Lisu, krásnou a chytrou, přesně podle jejich představ. Ta dokáže dělat kouzla a pomocí nich dělá chlapcům problémy, které jim ale zároveň pomáhají zapadnout mezi ostatní a nadělat si přátele. Mimo Lisy jim dělá problémy i Wyattův starší bratr Chet. Nadělá jejich počínání víc škody než užitku?


Podivná věda 1985 Online CZ Dabing

Podivná věda

Podrobnosti


Původní název : Podivná věda
Země : Austrálie
Délka : 154 minut
Jazyk : arabština (ar)
Žánr : road movie
Režie : Knight Noorjahan
Scénář : Temperence Jaxen

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Anyah Avijot, Taj Lief
Hudba : Sayam Aneira
Produkce : Cinzia Enzi
Kamera : Orlana Rianna
Kostýmy : Keshavi Elysse

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : The Whartons
Premiéra : USA 22. červenec 1914
Distribuce : Soho Media
Tržby : 79 328 126 USD
Rozpočet : 23 643 977 USD

Podivná věda / Weird Science (1985) | ČSFD.cz
Dva 15ti letí chlapci Gary a Wyatt jsou celkem neoblíbení troubové. Ti by ale chtěli holku a spoustu přátel, které by mohli zvát na párty. Při sledování Frankensteina je napadne šílený plán.
Objevena podivná vesmírná anomálie: 65 milionů světelných ...
Věda a vesmír ... Objevena podivná vesmírná anomálie: 65 milionů světelných let vzdálená galaxie je bez temné hmoty . Další 4 fotografie v galerii.
Velryby se mohou zabíjet dál, prosadilo Japonsko. Pro ...
Podivná věda . Lov velryb pro komerční účely byl zakázán roku 1986. Ale všechny členské země Mezinárodní velrybářské komise si mohou zažádat o ...
Jírovec a klíněnka | Rostliny a houby - rozhlas.cz
Zajímavosti o zvířatech a rostlinách, zprávy ze světa přírodovědeckého výzkumu, přírodní krásy a jejich ochrana, novinky z našich zoo.
KVĚTEN/2014 ORDINÁ CIA DOREA NOC KOSTELŮ HOD BERÁ NKA - PDF
KOMPAS KVĚTEN/2014 ORDINÁ CIA DOREA NOC KOSTELŮ HOD BERÁ NKA PROGRAM NA KVĚTEN 2014 Obsah / květen Smiluj se nad mými dětmi ... To přece není žádná věda.


480p.1080p. iPhone. Zdarma. MP4. Watch Free. Ke Shlednutí. Film online. Český Film. 720p. Stáhnout. Cz titulky. Česká. Sleduj Filmy. Celý Film. Český Dabing. BDrip. Cz dabing. České. Ke shlédnutí. iPad. Avi. Download. Stream.. Full Movie. Hd. Ulozto. DVDrip. Ke Stažení. 4k blu ray