Madagaskar 2: Útěk do Afriky 2008 Online CZ Dabing

Madagaskar 2: Útěk do Afriky 2008 Online CZ Dabing

★★★★☆

Madagaskar 2: Útěk do Afriky má skóre 8,4 z 10, na základě 7567 recenzí



Trosky letadla zaklíněné v koruně obřího baobabu se stanou klíčovou součástí geniálního únikového plánu. S tučňáky se na cestu domů vydávají i lev Alex,zebra Marty,hrošice Glorie,žirafák Melman a šimpanzi Phil s Masonem. Doprovázejí je král Julián, pobočník Maurice a capart Mort, kteří chtějí poznat, jak to v tom civilizovaném světě chodí. Start letadla proběhne hladce, nejdřív ale vynechá jeden motor, pak druhý a neovladatelné letadlo se řítí k zemi. A ne k ledajaké zemi. Rozmazlení hrdinové přistanou uprostřed nejdivočejší africké divočiny, kde na každého z nich čeká vlastní příběh. Král newyorské ZOO Alex se setká s rodiči a zjistí, že v srdci Černého kontinentu mu jeho manýry nic dobrého nepřinesou. Zebra Marty konečně na vlastní kůži pocítí, jaké to je, být součástí velkého stáda a svobodně s ním cválat savanou. Hrošice Glorie tu potká neuvěřitelného hrošího samce a žirafák Melman se bude snažit zbavit hypochondrie a přitom tiše trpět, protože Glorie mu ani trochu není lhostejná.


Madagaskar 2: Útěk do Afriky 2008 Online CZ Dabing

Madagaskar 2: Útěk do Afriky

Více informací


Původní název : Madagaskar 2: Útěk do Afriky
Země : Turkmenistán
Délka : 146 minut
Jazyk : sindhština (sd)
Žánr : slasher
Režie : Raoul Ushna
Scénář : Christoforos Jaivan

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Jagraj Syedah, Georg Awwal
Hudba : Hadiqah Atika
Produkce : Yehya Liba
Kamera : Masrur Hazim
Kostýmy : Favor Marget

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : WingNut Films
Premiéra : USA 22. říjen 1983
Distribuce : Vishesh Films
Tržby : 91 857 014 USD
Rozpočet : 88 797 138 USD

Madagaskar 2: Útěk do Afriky | FilmyOn.cz
Madagaskar 2: Útek do Afriky Madagascar: Escape 2 Africa 2008 - Animovaný / Dobrodružný / Komedie / Rodinný Dabing : CZ REŽIE: Eric Darnell, Tom McGrath HERCI:
Madagaskar 2: Útěk do Afriky, Sleduj filmy online zdarma ...
Přidávání do oblíbených Vaše oblíbené filmy si budete moci uloži do oblíbených.
Madagaskar 2: Útěk do Afriky / Madagascar ... - ČSFD.cz
-Když malý Alex připlul do New Yorku v dřevěné bedně, držel v tlapách rybu, která byla skoro stejně velká jako on. V bedně byla ale jen malá dirka, kterou se Alex během plavby díval ven.
Madagaskar 2: Útěk do Afriky | movies.prehraj.me - filmy a ...
Madagaskar 2: Útěk do Afriky (2008) Stručný popis: IMDb skóre: 0 K natočení animované komedie Madagaskar 2 měli její tvůrci dva dobré důvody. Prvním bezpochyby byly tržby, které film vynesly na první místo žebříčku úspěšnosti rodinných snímků roku 2005. Druhým důvodem se stal fakt, že hlavní hrdinové, hýčkané hvězdy newyorské zoo, tragicky zakysli na ...
Madagaskar-2-Útěk-do-Afriky-CZ - online ke zhlédnutí a ...
Soubor Madagaskar-2-Útěk-do-Afriky-CZ zatím nemá ještě žádné hodnocení. Ohodnoťte soubor jako první a pomůžete tak ostatním uživatelům při výběru souboru online nebo ke stažení.


Zdarma. Ke Stažení. iPhone. Ulozto. Cz dabing. Český Film.1080p. BDrip. Česká. MP4. 720p. iPad. Watch Free. Full Movie. Ke shlédnutí. Film online.. Stream. Download. Český Dabing. 480p. Cz titulky. České. Ke Shlednutí. DVDrip. Stáhnout. Celý Film. Hd. Sleduj Filmy. 4k blu ray. Avi