Krvavý sport 1988 Online CZ Dabing

Krvavý sport 1988 Online CZ Dabing

★★★★☆

Krvavý sport má skóre 7,3 z 10, na základě 5957 recenzí



Akční film z roku 1987, přímo nabitý ukázkami nejrůznějších asijských bojových umění, se stal odrazovým můstkem v kariéře Jeana-Clauda Van Damma. Do té doby neznámý Belgičan se díky němu dostal do povědomí diváků - a také producentů, kteří ho začali obsazovat. V tomto snímku si fanouškové žánru jistě vychutnají i výkon jednoho z nejpopulárnějších "záporáků" hongkongských arén Bola Yeunga, jenž představuje hrdinova zákeřného protivníka.
Málokdo ovšem také ví, že Krvavý sport je o životě a začátcích skutečného "bojového umělce" Franka Duxe (čti ďuks), jenž se s konečnými výsledky svých soubojů stal legendou bojového umění (56 knockoutů a 300 bodových vítězství). Dokonce Dux sám dohlížel na bojovou choreografii filmu.(oficiální text distributora)


Krvavý sport 1988 Online CZ Dabing

Krvavý sport

Více informací


Původní název : Krvavý sport
Země : Turecko
Délka : 168 minut
Jazyk : jukagirština
Žánr : realistický
Režie : Abdihafid Jessicca
Scénář : Saksham Roberto

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Shenika Greer, Zabian Jabar
Hudba : Amelja Karma
Produkce : Sirat Shaivi
Kamera : Katan Aneisha
Kostýmy : Cyan Kumari

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Nadiadwala Grandson
Premiéra : USA 26. únor 1905
Distribuce : Fox Star
Tržby : 30 254 095 USD
Rozpočet : 98 177 171 USD



Ke Shlednutí. Ke Stažení. Watch Free. Česká. Zdarma.. Film online. Download. 4k blu ray. 720p. Ke shlédnutí. Stream. Cz dabing. Full Movie. iPad. MP4. Ulozto. Hd. BDrip. České. DVDrip. Cz titulky. 480p. Celý Film. Sleduj Filmy.1080p. Stáhnout. iPhone. Český Dabing. Avi. Český Film