Argo 2012 Online CZ Dabing

Argo 2012 Online CZ Dabing

★★★★☆

Argo má skóre 8,2 z 10, na základě 4711 recenzí



Dramatický thriller Argo vychází ze skutečného příběhu. Popisuje tajnou operaci na záchranu šesti Američanů, která se odehrála na pozadí krize s rukojmími v Íránu. Film ukazuje divákům skutečnost, která nebyla známa celá desetiletí. Dne 4. listopadu 1979 vrcholí íránská revoluce. Radikálové pronikají na americké velvyslanectví v Teheránu, kde zajímají celkem 52 amerických rukojmí. Uprostřed nastalého chaosu se nicméně šesti Američanům podaří uprchnout a ukrýt se v domě kanadského velvyslance. CIA si je velmi dobře vědoma toho, že je jen otázkou času, než bude šest uprchlíků nalezeno a velmi pravděpodobně i zabito, a tak specialista CIA na „exfiltraci“ jménem Tony Mendez (Affleck) přichází s riskantním plánem na jejich bezpečný odsun ze země. A ten plán je tak neuvěřitelný, jako by se mohl stát jen ve filmu.


Argo 2012 Online CZ Dabing

Argo

Podrobnosti


Původní název : Argo
Země : Čad
Délka : 140 minut
Jazyk : volofština (wo)
Žánr : katastrofický
Režie : Taroob Prosper
Scénář : Rashane Fleta

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Bethann Kadijah, Yuval Maci
Hudba : Ellora Radoslaw
Produkce : Baileigh Xanthia
Kamera : Karlo Aayma
Kostýmy : Favor Kaeden

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Premium Picture
Premiéra : USA 13. leden 1926
Distribuce : Reliance Big
Tržby : 10 700 677 USD
Rozpočet : 83 944 233 USD

TOPCOM ARGO - Telefon - e-manual.eu
TOPCOM ARGO - Telefon Pokud hledáte návod k obsluze Telefon TOPCOM ARGO - jste na správném místě. Na této stránce je možné stáhnout ho zcela zdarma.
ARGO OSCAR TWIN 14 - Klimatizace - e-manual.eu
ARGO OSCAR TWIN 14 - Klimatizace Pokud hledáte návod k obsluze Klimatizace ARGO OSCAR TWIN 14 - jste na správném místě. Na této stránce je možné stáhnout ho zcela zdarma.
Numismatika Argo - Home | Facebook
Numismatika Argo, Praha (Prague, Czech Republic). 9.1K likes. Společnost Argo Numismatika poskytuje prodej a výkup mincí, medailí, bankovek a...
News Archive - czechevents.net
- V nakladatelství Argo 16. 2. vyšla pozoruhodná kniha., překlad skvělého historického románu Phillipa Favra z francouzštiny se vzrušujícím názvem 1352 - V plamenech.
PPT - Formální stránka práce PowerPoint Presentation - ID ...
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.


Stáhnout. Avi. 720p. Hd. Watch Free. Zdarma. MP4. Ke Stažení. Download. iPad. České. Stream. Cz dabing. 4k blu ray. Český Dabing. 480p..1080p. iPhone. Český Film. Celý Film. Sleduj Filmy. Ke shlédnutí. Full Movie. Film online. BDrip. Cz titulky. DVDrip. Ulozto. Ke Shlednutí. Česká