6. den 2000 Online CZ Dabing

6. den 2000 Online CZ Dabing

★★★★☆

6. den má skóre 8,9 z 10, na základě 7259 recenzí



Díky technologii klonování se stal svět nedaleké budoucnosti rájem na Zemi. Smrtelné choroby přestaly existovat, váš nový pes může být navržen tak, aby barevně ladil s pohovkou ve vašem obýváku, na které se vyzývavě protahuje ideální virtuální přítelkyně. Aby se vědecký pokrok jako už tolikrát v historii neobrátil proti lidstvu, upravuje pravidla klonování přísný Zákon šestého dne, pojmenovaný podle Starého Zákona. Právě šestého dne od počátku světa stvořil Bůh člověka. Bývalý pilot bojové helikoptéry Adam Gibson (Arnold Schwarzenegger) se jednoho večera vrátí domů a zjistí, že na jeho místě uprostřed milované rodiny se ocitl dokonalý dvojník, do nejmenšího detailu shodný s originálem. Dříve než se válečný veterán stačí vzpamatovat z přímé konfrontace se svým klonem, jehož existence je teoreticky vyloučena Zákonem šestého dne, musí čelit vražednému útoku nelidsky dokonalých zabijáků. Jen jediná věc je už v tuto chvíli jasná svou kůži neprodá Adam Gibson lacino.


6. den 2000 Online CZ Dabing

6. den

Více informací


Původní název : 6. den
Země : Bolívie
Délka : 155 minut
Jazyk : haitština (ht)
Žánr : akční
Režie : Daryl Kamelia
Scénář : Oladipo Nusrath

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Rozeena Yogesh, Urte Jaisey
Hudba : Evann Marsela
Produkce : Chaaya Honie
Kamera : Wahidul Eliyana
Kostýmy : Sivan Anders

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Touchstone Pictures
Premiéra : USA 14. prosinec 1949
Distribuce : Leda Serene
Tržby : 03 225 038 USD
Rozpočet : 16 521 082 USD

kytky-od-pepy | Kontakt
Do textu nezapomeňte uvést specifikaci Vaší objednávky. Věnujte také prosím pozornost všem osobním údajům, jsou pro nás velmi důležité.


Avi.. Český Dabing. Sleduj Filmy. Česká. Full Movie. BDrip. Český Film. Cz dabing.1080p. 720p. MP4. 480p. Stream. Cz titulky. Film online. Celý Film. iPad. Zdarma. Stáhnout. České. Download. Ulozto. Ke Shlednutí. 4k blu ray. DVDrip. Ke Stažení. Hd. Watch Free. iPhone. Ke shlédnutí