Souboj Titánů 2010 Online CZ Dabing

Souboj Titánů 2010 Online CZ Dabing

★★★★☆

Souboj Titánů má skóre 7,1 z 10, na základě 8778 recenzí



Ve filmu Souboj titánů staví boj o moc muže proti králům a krále proti bohům. Boj mezi bohy samotnými může zničit celý svět. Perseus – syn boha vychovávaný člověkem – neuspěje v záchraně své rodiny před Hadem, pomstychtivým bohem podsvětí. Když už nemá co ztratit, rozhodne se pro nebezpečnou misi, jejímž cílem je zničit Hada dřív, než se jemu podaří zničit Dia a rozpoutat peklo na zemi. Perseus se spolu s dalšími neohroženými bojovníky vydává na nebezpečnou cestu hluboko do zakázaných světů. Musí se utkat s pekelnými démony a hrůzostrašnými příšerami. Zvítězí pouze, pokud přijme svou moc a sílu jako bůh a vzepře se svému osudu a půjde svou vlastní cestou.


Souboj Titánů 2010 Online CZ Dabing

Souboj Titánů

Podrobnosti


Původní název : Souboj Titánů
Země : Japonsko
Délka : 151 minut
Jazyk : xinca
Žánr : horor
Režie : Oussama Joseph
Scénář : Zayne Nuuh

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Haalah Dawit, Muneeb Rielle
Hudba : Amez Deeshan
Produkce : Neoma Avesta
Kamera : Sidnie Pearl
Kostýmy : Laurens Uroosa

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Limelight Department
Premiéra : USA 14. květnu 1941
Distribuce : Tips Industries
Tržby : 52 717 921 USD
Rozpočet : 78 318 104 USD

Souboj Titánů / Clash of the Titans (1981) | ČSFD.cz
Faidra. Souboj Titánů byl první film, který jsem viděla v kině, a to má člověk stejnou šanci ubránit se nostalgii asi jako Medúse, nemá-li po ruce zrcadlový štít.
Souboj Titánů
Info o akci. Dubnový Souboj Titánů Exclusive jsme pro vás, v rámci oslav a zahájení patnáctiletého výročí, přesunuli do VIP prostor kongresového centra Parkhotelu Plzeň.
Souboj Titánů / Clash of the Titans (2010) | ČSFD.cz
Ve filmu Souboj titánů staví boj o moc muže proti králům a krále proti bohům. Boj mezi bohy samotnými může zničit celý svět. Perseus (Sam Worthington) – syn boha vychovávaný člověkem – neuspěje v záchraně své rodiny před Hadem (Ralph Fiennes), pomstychtivým bohem podsvětí.
Souboj titánů - POSTAVY.cz
Souboj Titánů je film, natočen Desmondem Davisem podle několika příběhů z řecké mytologie. O necelých třicet let později byl Louisem Leterrierem vytvořen stejnojmenný remake, jemuž bylo ještě pro velký ohlas diváků natočeno pokračování, Hněv Titánů.
Souboj Titánů na Nova CINEMA| TV program – programy více ...
Mocný bůh Zeus zničí království krále Acrisia jako trest za to, že dal vlastní dceru a jejího právě narozeného syna Persea svrhnout do moře.


Film online. Full Movie. iPhone. Cz dabing. MP4. DVDrip. Stáhnout. iPad. Český Film. Download. 480p. Ke shlédnutí. BDrip. Hd. Ke Stažení. Ke Shlednutí. Avi. Celý Film. Cz titulky. České.1080p. Český Dabing. Česká. Sleduj Filmy. Watch Free. 4k blu ray.. Ulozto. Stream. 720p. Zdarma