Shrek: Zvonec a konec 2010 Online CZ Dabing

Shrek: Zvonec a konec 2010 Online CZ Dabing

★★★★☆

Shrek: Zvonec a konec má skóre 5,8 z 10, na základě 8243 recenzí



Když si podáte nebezpečnou dračici, zachráníte krásnou princeznu a tchýnino království, co dalšího ještě můžete dokázat? Pokud se jmenujete Shrek, pravděpodobně trochu zfotrovatíte. Místo toho, aby jako za starých dobrých časů děsil vesničany, teď jim otrávený Shrek rozdává autogramy. Co se to stalo s divokým zlobrem? Protože se mu stýská po době, kdy byl „pravým netvorem“, podepíše Shrek smlouvu se lstivým prodavačem iluzí Rampelníkem. V tu chvíli se ocitne ve zvrácené alternativní verzi království Za sedmero horami, kde jsou zlobři houfně pronásledováni, Rampelník je králem a Fiona ho ve skutečnosti nikdy nepotkala. Tak musí Shrek napravit, co spískal, zachránit přátele, obnovit svět takový, jaký býval, a znovu získat svou Pravou lásku.


Shrek: Zvonec a konec 2010 Online CZ Dabing

Shrek: Zvonec a konec

Více informací


Původní název : Shrek: Zvonec a konec
Země : Turecko
Délka : 143 minut
Jazyk : chikariljská apačština
Žánr : životopisný
Režie : Teyona Leighann
Scénář : Neisha Aslam

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Dakota Zahin, Mohsin Odessa
Hudba : Serife Tressie
Produkce : Nakshatra Osman
Kamera : Neesa Roderick
Kostýmy : Simi Phillippa

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : One Motion
Premiéra : USA 15. březen 1910
Distribuce : Samuel Goldwyn
Tržby : 88 454 623 USD
Rozpočet : 82 133 904 USD

Shrek: Zvonec a konec (2010), Sleduj filmy online zdarma ...
Pokud se jmenujete Shrek, pravděpodobně trochu zfotrovatíte. Místo toho, aby jako za starých dobrých časů děsil vesničany, teď jim otrávený Shrek rozdává autogramy. Co se to stalo s divokým zlobrem? Protože se mu stýská po době, kdy byl „pravým netvorem“, podepíše Shrek smlouvu se lstivým prodavačem iluzí Rampelníkem.
Shrek: Zvonec a konec (2010) | OnlineFilmy.net - Sleduj ...
Když si podáte nebezpečnou dračici, zachráníte krásnou princeznu a tchýnino království, co dalšího ještě můžete dokázat? Pokud se jmenujete Shrek, pravděpodobně trochu zfotrovatíte.
Shrek: Zvonec a konec - film online | FILMTORO
Je film Shrek: Zvonec a konec dostupný online či ke stažení na Netflixu, iTunes nebo Google Play? S českými titulky či dabingem? Máme podrobné srovnání
Film Shrek: Zvonec a konec online | VideoSeriály
Když si podáte nebezpečnou dračici, zachráníte krásnou princeznu a tchýnino království, co dalšího ještě můžete dokázat? Pokud se jmenujete Shrek, pravděpodobně trochu zfotrovatíte.
Shrek: Zvonec a konec / Shrek Forever After (2010) | ČSFD.cz
Nuž, štvorka je rada, že je rada. Shrek s Fionou zasa prdia a kým minule situáciu zachraňovali aspoň podporné figúrky, v štvorke majú alebo malý priestor (škoda je to najmä u obézneho Kocúra v čižmách) alebo prešli zvláštnou mutáciou a už aj ony sú nesympatické (otravný Pinocchio, otravný Perník, otravné všetko).


Cz titulky. MP4. Ke shlédnutí. Zdarma. Download. Stream. Ke Shlednutí. 480p. Celý Film. Česká. Cz dabing.1080p. iPhone. Hd. Sleduj Filmy. Český Dabing. Stáhnout. Český Film. Ke Stažení. 720p. DVDrip. Watch Free. Ulozto. Film online. BDrip. iPad. 4k blu ray. Full Movie. České.. Avi