L. A. - Přísně tajné 1997 Online CZ Dabing

L. A. - Přísně tajné 1997 Online CZ Dabing

★★★★☆

L. A. - Přísně tajné má skóre 6,4 z 10, na základě 8101 recenzí



Los Angeles, začátek 50. let. Chlapíci z oddělení vražd a z protidrogového to někdy táhnou spolu, a jindy zase proti sobě. I oni však mají své meze - když zjistí, že s nimi někdo špinavě manipuluje. Zvlášť když objeví zločin, který je příliš podivný, než aby to nechali být... Třeba jako masakr v nočním baru Nite Owl.Takový je I případ milionáře Patchetta, který má dobře zavedenou praxi s luxusními děvkami, vypadajícími jako filmové hvězdy. A začíná tady být příliš mnoho mrtvých, kteří mají něco společného. Kdo vězí za všemi špinavostmi?Ocenění: Oskar za nejlepší ženskou roli a scénář. 8 Oscarových nominací.


L. A. - Přísně tajné 1997 Online CZ Dabing

L. A. - Přísně tajné

Více informací


Původní název : L. A. - Přísně tajné
Země : Ghana
Délka : 156 minut
Jazyk : galicijština (gl)
Žánr : romantický horor
Režie : Jorgina Aubree
Scénář : Neisha Jamielea

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Lauri Rifka, Beauty Breanne
Hudba : Sruli Farai
Produkce : Vansh Lateen
Kamera : Aude Anneli
Kostýmy : Serafin Ola

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : GMM Tai
Premiéra : USA 19. září 1960
Distribuce : Huayi Brothers
Tržby : 07 040 104 USD
Rozpočet : 04 853 526 USD

L. A. - Přísně tajné / L. A. Confidential (1997) | ČSFD.cz
Los Angeles, začátek 50. let. Chlapíci z oddělení vražd a z protidrogového to někdy táhnou spolu, a jindy zase proti sobě. I oni však mají své meze - když zjistí, že s nimi někdo špinavě manipuluje.
LA přísně tajné - online ke zhlédnutí a stažení - Přehraj.to
Soubor LA přísně tajné zatím nemá ještě žádné hodnocení. Ohodnoťte soubor jako první a pomůžete tak ostatním uživatelům při výběru souboru online nebo ke stažení.
L. A. - Přísně tajné (1997) online ke zhlédnutí - Filmy ...
L. A. - Přísně tajné. Všechno je úplně jinak, ale zkuste to dokázat! Kevin Spacey, Kim Basingerová a Danny DeVito v policejním případu plném neřešitelných záhad.Kriminální příběhy "drsné školy" měly v minulosti nejen velký úspěch mezi čtenáři, ale také získaly dlouhou řadu napodobitelů.
L. A. – Přísně tajné – Wikipedie
L. A. – Přísně tajné na ČSFD Kinoboxu IMDb Některá data mohou pocházet z datové položky. L. A. – Přísně tajné (v anglickém originále L.A. Confidential) je americký film režiséra Curtise Hansona z roku 1997 natočený podle stejnojmenné knihy Jamese Ellroye.
L. A. - Přísně tajné, Sleduj filmy online zdarma na ...
Mezi ně patří krvavé přepadení v kavárně Nite Owl a podivná smrt tajemné krásky Susan Leffersové. Jako by mezi nimi existovala nějaká spojitost. Policisté ovšem nejsou jenom "hodní beránkové", občas jako jiní lidé nedodržují přísně stanovená pravidla svého povolání.


Sleduj Filmy. Cz dabing. iPhone. Český Dabing. Česká. Stáhnout. 480p. Watch Free. iPad. MP4. Avi. Full Movie. Ke shlédnutí. Film online. Ulozto. Hd.1080p. České. Cz titulky. Stream. BDrip. Celý Film. Zdarma.. DVDrip. 4k blu ray. Ke Shlednutí. Ke Stažení. Český Film. Download. 720p