Králova přízeň 2008 Online CZ Dabing

Králova přízeň 2008 Online CZ Dabing

★★★★☆

Králova přízeň má skóre 6,2 z 10, na základě 4124 recenzí



Historický výpravný velkofilm Králova přízeň se odehrává na dvoře Jindřicha VIII. Zrada i milostné vztahy se odvíjejí na pozadí událostí, které odstartovaly anglickou reformaci. Strhující příběh plný lásky, touhy a intrik vypráví o vztahu dvou sester, Anny (Natalie Portman) a Mary (Scarlett Johansson) Boleynových, které bojují o přízeň krále (Eric Bana). Život mladičké Mary je lemován rozhodnutími jejího otce a strýce. Ve chvíli, kdy se král začne ohlížet po milence, mají Boleynovi v ohni hned dvě želízka. Jejich cestu vzhůru po společenském žebříčku nesmí nic ohrozit. V dobách, kdy o osudu žen rozhodovala rodina, Mary následovala pravidla a Anna se rozhodla vzepřít. Touží zvítězit nejen nad svou sestrou, ale i nad samotnou Kateřinou Aragonskou. Chce se stát královnou Anglie.


Králova přízeň 2008 Online CZ Dabing

Králova přízeň

Podrobnosti


Původní název : Králova přízeň
Země : Fidži
Délka : 165 minut
Jazyk : barmština (my)
Žánr : erotický
Režie : Zubayda Abdulhakim
Scénář : Kika Junainah

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Juran Tienna, Raena Rawen
Hudba : Dequan Kalan
Produkce : Doretta Siana
Kamera : Chastity Fynlee
Kostýmy : Helan Sila

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Triggerfish Animation
Premiéra : USA 24. červen 1983
Distribuce : Nestor Studios
Tržby : 46 701 607 USD
Rozpočet : 24 747 766 USD

Králova přízeň / The Other Boleyn Girl (2008) | ČSFD.cz
Historický výpravný velkofilm Králova přízeň se odehrává na dvoře Jindřicha VIII. Zrada i milostné vztahy se odvíjejí na pozadí událostí, které odstartovaly anglickou reformaci.
Králová přízeň, SledujFilmy.Online
Historický výpravný velkofilm Králova přízeň se odehrává na dvoře Jindřicha VIII. Zrada i milostné vztahy se odvíjejí na pozadí událostí, které odstartovaly anglickou reformaci.
Králová přízeň, Sleduj filmy online zdarma na SledujuFilmy.cz
Popis: Historický výpravný velkofilm Králova přízeň se odehrává na dvoře Jindřicha VIII. Zrada i milostné vztahy se odvíjejí na pozadí událostí, které odstartovaly anglickou reformaci.
Králova přízeň - film online | FILMTORO
Historické výpravné drama Králova přízeň se odehrává na dvoře Jindřicha VIII. Zrada i milostné vztahy se objevují na pozadí rozhodující události, která odstarto...
Králova přízeň | movies.prehraj.me - filmy a seriály ...
Sledujte filmy a seriály online v HD kvalitě. Stručný popis: IMDb skóre: 0 Historický výpravný velkofilm Králova přízeň se odehrává na dvoře Jindřicha VIII.


Stream. Hd. Česká. Stáhnout. Full Movie. BDrip. Avi. 4k blu ray. České. Sleduj Filmy. Ulozto. 720p. Watch Free. 480p. DVDrip. Film online. Ke shlédnutí. Cz dabing. MP4. Celý Film. Ke Shlednutí.1080p. Download.. iPhone. Český Dabing. Český Film. Ke Stažení. Zdarma. iPad. Cz titulky