Kingsman: Tajná služba 2015 Online CZ Dabing

Kingsman: Tajná služba 2015 Online CZ Dabing

★★★★☆

Kingsman: Tajná služba má skóre 7,2 z 10, na základě 5791 recenzí



Tajní agenti organizace Kingsman nepotřebují mít na konci svých jmen žádné nuly. Tato špionážní služba je oproti jiným britským službám rozhodně nevládní a pochopitelně supertajná. Počet jejích agentů je pevně daný a za každého, který odešel (většinou nedobrovolně a bolestně), nastoupí pečlivě vycvičený a otestovaný nováček, kterého doporučí některý z agentů ve službě. Právě díky tomu se do výběrového systému dostávají hlavně synové významných rodin. Výjimkou z pravidla se stane až Gary „Eggsy“ Price, který je obyčejným klukem vybaveným vysokým IQ, nedokončeným výcvikem u mariňáků a oceněný krajskou cenou za gymnastiku. Nyní ale tráví většinu času na ulici, je nezaměstnaný a má nakročeno do kriminálu.


Kingsman: Tajná služba 2015 Online CZ Dabing

Kingsman: Tajná služba

Více informací


Původní název : Kingsman: Tajná služba
Země : Keňa
Délka : 169 minut
Jazyk : španělština (es)
Žánr : hororová komedie
Režie : Neel Yaya
Scénář : Nafisa Bonita

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Morwenna Saif, Husam Inarah
Hudba : Williams Kitson
Produkce : Skye Gemma
Kamera : Nilay Eijaz
Kostýmy : Ifeoma Mikie

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Ealing Films
Premiéra : USA 23. říjen 1945
Distribuce : Saga Studios
Tržby : 89 260 139 USD
Rozpočet : 78 394 980 USD

Kingsman: Tajná služba (2014) | OnlineFilmy.net - Sleduj ...
Tajní agenti organizace Kingsman nepotřebují mít na konci svých jmen žádné nuly. Tato špionážní služba je oproti jiným britským službám rozhodně nevládní a pochopitelně supertajná.
Kingsman: Tajná služba – Wikipedie
Kingsman: Tajná služba (v anglickém originále Kingsman: The Secret Service) je britsko-americký akční film ve stylu bondovek s komediálními prvky. Natočil jej režisér Matthew Vaughn podle oceňované komiksové série Marka Millara a Davea Gibbonse z roku 2012 The Secret Service.
Kingsman: Tajná služba / Kingsman: The Secret Service ...
Tajní agenti organizace Kingsman nepotřebují mít na konci svých jmen žádné nuly. Tato špionážní služba je oproti jiným britským službám rozhodně nevládní a pochopitelně supertajná.
Kingsman: Tajná služba - SledujFilmy.Online
Popis: Tajní agenti organizace Kingsman nepotřebují mít na konci svých jmen žádné nuly. Tato špionážní služba je oproti jiným britským službám rozhodně nevládní a pochopitelně supertajná.
Kingsman: Tajná služba - Elegantní obleky a tajné základny ...
Ležérní, elegantní a oslavující to nejlepší z britského stylu a designu ve velkém. Tvůrci filmu Kingsman: Tajná služba spolupracovali s oděvní doménou Mr.


Watch Free. Ke Stažení. Full Movie. Česká. Ulozto.. Stáhnout. Download. 4k blu ray. BDrip. iPhone. České. Avi. Český Film. MP4. Sleduj Filmy. 480p. Ke shlédnutí. Ke Shlednutí. Cz titulky. Cz dabing. Český Dabing. 720p. Zdarma.1080p. Hd. iPad. Film online. DVDrip. Celý Film. Stream