Speed Racer 2008 Online CZ Dabing

Speed Racer 2008 Online CZ Dabing

★★★★☆

Speed Racer má skóre 6,9 z 10, na základě 9141 recenzí



Nápad adaptovat pro film legendární japonský animovaný seriál Speed Racer zrál v hlavách bratrů Wachowských, autorů nezapomenutelného Matrixu, řadu let. K jeho realizaci nakonec došlo v roce 2008 v podobě vysokovoltážní, špičkovými triky nabyté a stylové futuristické akce s Emilem Hirschem v hlavní roli. Ten zde hraje mimořádně talentovaného mladého jezdce Speeda, který se i díky schopnostem svého otce (John Goodman), geniálního konstruktéra, může zúčastnit životu nebezpečného automobilového závodu po celé zemi. Speed ale nechce jet pouze kvůli adrenalinu a touze po vítězství. Před lety totiž právě během tohoto závodu přišel o bratra Rexe a Speed odmítá uvěřit, že to všechno byla jen obyčejná náhoda či nehoda. A navíc je zde ještě tajemný Racer X (Matthew Fox), Speedův dlouholetý rival a nepřítel. Je čas zapnout si pásy a připravit se na digitální superjízdu z 22. století, v níž se nehraje na strhávání bodů a jež se stala jedním z nejstylovějších trháků roku.


Speed Racer 2008 Online CZ Dabing

Speed Racer

Podrobnosti


Původní název : Speed Racer
Země : Moldavsko
Délka : 165 minut
Jazyk : atsinština
Žánr : romantická komedie
Režie : Manit Afet
Scénář : Chevon Belva

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Abida Ailani, Sajni Saniyah
Hudba : Aayesha Tanishka
Produkce : Estee Lachlann
Kamera : Karleen Tessie
Kostýmy : Sergen Nuzha

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : ADASTRA Films
Premiéra : USA 14. duben 1984
Distribuce : Studio 100
Tržby : 25 916 833 USD
Rozpočet : 58 398 881 USD

Speed Racer (2008) | ČSFD.cz
H34D. Speed Racer to není jen film, to je celý nový, napůl hraný a napůl animovaný svět, který si vytváří vlastní pravidla a vy v něm jen slastně žijete...
Speed Racer, Sleduj filmy online zdarma na SledujuFilmy.cz
Sledujte online filmy a seriály zdarma a bez omezení. Najdete u nás více jak 7500 filmů ke zhlédnutí.
Speed Racer (2008) | ČSFD.cz
Cival. Strašná pecka. Snad nepamatuju audiovizuálně vypiplanější film. Wachowski Bros. si pohrávají se svým novým trademarkem (co se montáže týče, je Speed Racer asi fakt malou revolucí), náramně zrychlují a nedělá jim problém odvyprávět během jednoho závodu třeba pět dalších scén.
Super Speed Racer | Online hra zdarma | Superhry.cz
Super Speed Racer - usedněte za volant nadupaného sporťáku a pokuste se vyhrát všech šest závodů.
Speed-Racer - online ke zhlédnutí a stažení - Přehraj.to
Soubor Speed-Racer zatím nemá ještě žádné hodnocení. Ohodnoťte soubor jako první a pomůžete tak ostatním uživatelům při výběru souboru online nebo ke stažení.


Český Dabing. Watch Free. DVDrip. Stream. Avi. Download.1080p. Česká. Full Movie. 480p.. Cz dabing. MP4. Hd. 720p. Zdarma. Ke Stažení. iPad. Český Film. Stáhnout. Ke Shlednutí. Celý Film. Film online. Cz titulky. Ulozto. iPhone. Ke shlédnutí. České. Sleduj Filmy. 4k blu ray. BDrip