Rocky III 1982 Online CZ Dabing

Rocky III 1982 Online CZ Dabing

★★★★☆

Rocky III má skóre 8,8 z 10, na základě 2131 recenzí



Třetí pokračování legendární série. Rocky se po vítěztví nad Apollem Creedem v odvetě stal mistrem světa v těžké váze. Vyhrává jeden zápas za druhým, kupuje nový dům a věci o kterých se mu nikdy nesnilo. Na scénu přichází ale nový vyzyvatel, hrozivý Clubber Lang.
Mick se dlouho snaží aby k tomuto zápasu mezi ním a Rockym vůbec nedošlo, ale potom co Lang Rockyho veřejně poníží a zesměšní, dochází k obávanému střetnutí. V něm Rocky ale krutě prohrává ve druhém kole K.O. K tomu umírá i Mick a Rocky chce skončit s kariérou, v tom ho ale nečekaně podpoří Apollo Creed, ten věří že Rocky neřekl poslední slovo a trénuje ho na vyčerpávající odvetu, bude Rocky staronovým mistrem světa, nebo Clubber Lang opět zvítězí a pošle Rockyho definitivně do důchodu jako vyhaslou sopku?


Rocky III 1982 Online CZ Dabing

Rocky III

Více informací


Původní název : Rocky III
Země : Kamerun
Délka : 149 minut
Jazyk : amharština (am)
Žánr : fantasy
Režie : Kell Jinny
Scénář : Branden Aashika

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Manisha Eleah, Nauman Ecrin
Hudba : Tola Davin
Produkce : Trent Fadel
Kamera : Fuzail Irim
Kostýmy : Enrique Jihan

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Lightyear Entertainment
Premiéra : USA 29. únor 1915
Distribuce : Artisan Entertainment
Tržby : 98 955 253 USD
Rozpočet : 67 413 426 USD



720p.. Sleduj Filmy. Stream. MP4. BDrip. Full Movie. Český Film. Ke shlédnutí. Celý Film. Watch Free. Cz dabing. DVDrip. Hd. 480p. Download. 4k blu ray. Stáhnout. Ke Shlednutí.1080p. iPhone. Avi. Český Dabing. Ke Stažení. Ulozto. Film online. České. iPad. Zdarma. Cz titulky. Česká