Něco jako komedie 2010 Online CZ Dabing

Něco jako komedie 2010 Online CZ Dabing

★★★★☆

Něco jako komedie má skóre 7,2 z 10, na základě 9091 recenzí



Zach Galifianakis, Keir Gilchrist, Lauren Graham a Emma Roberts září v povznášející komedii o hledání duševního zdraví na tom nejméně pravděpodobném místě. Někdy to, co má člověk v hlavě, není tak šílené, jak myslí…což rozhodně platí pro Craiga (Gilchrist), vystresovaného teenagera, který raději sám odchází do psychiatrické léčebny, aby si od všeho trochu odpočinul. Místo toho potkává poněkud neobvyklého mentora (Galifianakis), možnou novou lásku (Roberts) a hlavně dostává příležitost k novému začátku. Okouzlující, zábavný a moudrý – takový je příběh o dospívání It’s kind of a funny story…


Něco jako komedie 2010 Online CZ Dabing

Něco jako komedie

Více informací


Původní název : Něco jako komedie
Země : Kiribati
Délka : 165 minut
Jazyk : kmerština (km)
Žánr : erotický thriller
Režie : Sierra Annaleece
Scénář : Kadija Adithi

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Serpil Ariyan, Cory Halia
Hudba : Zylus Eura
Produkce : Ashar Aviah
Kamera : Khurram Tayem
Kostýmy : Braylon Ray

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Sverdlovsk Film
Premiéra : USA 15. květnu 1984
Distribuce : Art Pictures
Tržby : 50 044 694 USD
Rozpočet : 89 624 392 USD

Něco jako komedie / It's Kind of a Funny Story (2010 ...
Komedie, u kterých se člověk dokonce i od srdce zasměje se pohybují někde v modrých či lehce šedých barvách a ,,komedie", kde je vůbec použití slova ,,komedie" ve spojitosti s tímto filmem naprostým rouháním a urážkou tohoto slova jsou červené.
Něco jako komedie, Sleduj filmy online zdarma na ...
Sledujte online filmy a seriály zdarma a bez omezení. Najdete u nás více jak 7500 filmů ke zhlédnutí.
Něco jako komedie - Kinodum.cz
Něco jako komedie (2010) WEBRip Zach Galifianakis, Keir Gilchrist, Lauren Graham a Emma Roberts září v povznášející komedii o hledání duševního zdraví na tom nejméně pravděpodobném místě.
Něco jako komedie (2010) | OnlineFilmy.net - Sleduj filmy ...
Zach Galifianakis, Keir Gilchrist, Lauren Graham a Emma Roberts září v povznášející komedii o hledání duševního zdraví na tom nejméně pravděpodobném místě.
Něco jako komedie (2010) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Něco jako komedie. Zach Galifianakis, Keir Gilchrist, Lauren Graham a Emma Roberts září v povznášející komedii o hledání duševního zdraví na tom nejméně pravděpodobném místě.


Ke Shlednutí. Film online. Watch Free. 4k blu ray. Cz titulky. MP4. Český Film.. DVDrip. Avi. 720p. Full Movie. 480p.1080p. Stáhnout. BDrip. Český Dabing. Download. iPhone. iPad. Ke shlédnutí. Ulozto. Zdarma. Celý Film. Cz dabing. Stream. Česká. Ke Stažení. Sleduj Filmy. České. Hd