Zuřící býk 1980 Online CZ Dabing

Zuřící býk 1980 Online CZ Dabing

★★★★☆

Zuřící býk má skóre 7,6 z 10, na základě 8607 recenzí



Robert De Niro v roli Jakea La Motty podává nejlepší výkon své herecké kariéry. De Niro představuje boxera, který své psychické i sexuální problémy vybíjí v boxerském ringu i mimo něj. Nezapomenutelné výkony předvádí i Joe Pesci v roli Jakeova bratra, který se nedokáže ubránit jeho rostoucí paranoii a žárlivosti a Cathy Moriarty jako patnáctiletá dívka, jež se postupně stává Jakeovou nejcennější trofejí. ZUŘÍCÍ BÝK je "extrémně násilný i poetický" film z prostředí boxerských zápasů, který "zkoumá všechna zákoutí lidské duše" - The New York Times. Film ZUŘÍCÍ BÝK získal z 8 nominací na OSCARA a 2 OSCARY, včetně za Nejlepší mužský herecký výkon v hlavní roli - Robert De Niro.


Zuřící býk 1980 Online CZ Dabing

Zuřící býk

Podrobnosti


Původní název : Zuřící býk
Země : Francie
Délka : 148 minut
Jazyk : rétorománština (rm)
Žánr : sitcom
Režie : Liv Eligh
Scénář : Llyr Xiang

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Sankalp Lillia, Serhan Ermias
Hudba : Nicodemus Aldo
Produkce : Saffiyyah Sheriece
Kamera : Sabiriin Kyna
Kostýmy : Elanna Paula

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Nadiadwala Grandson
Premiéra : USA 28. říjen 1989
Distribuce : Eskay Movies
Tržby : 75 510 611 USD
Rozpočet : 22 853 345 USD

Zuřící býk (1980) | Čekuj.to - filmy online zdarma
Zuřící býk od uznávaného režiséra Martina Scorseseho je životopisným snímkem boxerského šampiona střední váhy Jakea LaMotty, jemuž se během jeho krátkého pobytu na výsluní přezdívalo Býk z Bronxu.
Zuřící býk – Wikipedie
Zuřící býk (v anglickém originále Raging Bull) je americký dramatický životopisný film z roku 1980 režiséra Martina Scorseseho.Scénář Paula Schradera a Mardika Martina je adaptací memoáru Jakea LaMotty Raging Bull: My Story.
Zuřící býk / Raging Bull (1980) | Zajímavosti | ČSFD.cz
Zuřící býk od uznávaného režiséra Martina Scorseseho je životopisným snímkem boxerského šampiona střední váhy Jakea LaMotty, jemuž se během jeho krátkého pobytu na výsluní přezdívalo Býk z Bronxu.
Zuřící býk - film online | FILMTORO
Je film Zuřící býk dostupný online či ke stažení na Netflixu, iTunes nebo Google Play? S českými titulky či dabingem? Máme podrobné srovnání
Zuřící býk (DVD) - filmarena.cz
Zuřící býk - Raging Bull, film na DVD. Robert De Niro v roli Jakea La Motty podává nejlepší výkon své herecké kariéry. De Niro představuje boxera, který své psychické i sexuální problémy vybíjí v boxerském ringu i mimo něj.


Film online. Česká. BDrip. Watch Free. 480p. Avi. MP4. Český Dabing. Ke Shlednutí. iPad. Ke shlédnutí. DVDrip. iPhone. Sleduj Filmy. 4k blu ray.1080p. Ulozto. Stáhnout. Full Movie. Český Film. Download. Cz titulky. Hd. Ke Stažení. 720p. Stream.. Zdarma. České. Celý Film. Cz dabing