Zámek hrůzy 1999 Online CZ Dabing

Zámek hrůzy 1999 Online CZ Dabing

★★★★☆

Zámek hrůzy má skóre 7,1 z 10, na základě 3698 recenzí



Dr. Marrov (Liam Neeson) se zabývá výzkumem lidského strachu. Pod zástěrkou pomoci lidem s nespavostí pozve do starého zámku Hill House v Anglii tři lidi. Theu (Catherine Zeta - Jones), Nell (Lili Taylor) a Luka (Owen Wilson). Po určité době se však tento výzkum stane bojem o holý život. Vše začne podivnými zvuky po celém zámku, potom krvavými nápisy na zdech a nakonec se objeví duchové s temným tajemstvím.


Zámek hrůzy 1999 Online CZ Dabing

Zámek hrůzy

Podrobnosti


Původní název : Zámek hrůzy
Země : Rusko
Délka : 147 minut
Jazyk : italština (it)
Žánr : psychologický thriller
Režie : Kamil Umayrah
Scénář : Easter Nuuh

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Thaniya Rian, Lucretia Orry
Hudba : Zeyna Yusuf
Produkce : Sujana Oluwatimileyin
Kamera : Law Meia
Kostýmy : Earlene Rolanda

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : E1 Entertainment
Premiéra : USA 10. prosinec 1954
Distribuce : Shochiku
Tržby : 19 145 280 USD
Rozpočet : 24 543 934 USD

Zámek hrůzy - SledujFilmy.Online
V rámci sledovania mechanizmov strachu a porúch spánku pozve Dr. David Marrow do opusteného zámku Hill House skupinku dobrovoľníkov. Traduje sa totiž, že v ňom straší.
Zámek hrůzy (1999) online ke zhlédnutí - Filmy Najserialy ...
Zámek hrůzy. Dr. Marrov (Liam Neeson) se zabývá výzkumem lidského strachu. Pod zástěrkou pomoci lidem s nespavostí pozve do starého zámku Hill House v Anglii tři lidi.
Zámek hrůzy - film online | FILMTORO
Je film Zámek hrůzy dostupný online či ke stažení na Netflixu, iTunes nebo Google Play? S českými titulky či dabingem? Máme podrobné srovnání
Zámek hrůzy (1999)CZdab - online ke zhlédnutí a stažení ...
Soubor Zámek hrůzy (1999)CZdab zatím nemá ještě žádné hodnocení. Ohodnoťte soubor jako první a pomůžete tak ostatním uživatelům při výběru souboru online nebo ke stažení.
Zámek hrůzy 1999 Film (52%) | Filmer.cz
Film Zámek hrůzy dr Marrov (Liam Neeson) se zabývá výzkumem lidského strachu Pod zástěrkou pomoci lidem s nespavostí pozve do starého zámku Hill.


Avi. Watch Free. Download. Film online. 480p. Ke Stažení. České. Stáhnout. Stream. Česká.. DVDrip. Full Movie. MP4. Český Film. BDrip. Zdarma. Ulozto. 4k blu ray. Český Dabing.1080p. Sleduj Filmy. iPhone. Ke Shlednutí. Hd. Cz dabing. Cz titulky. Ke shlédnutí. Celý Film. 720p. iPad