Patton 1970 Online CZ Dabing

Patton 1970 Online CZ Dabing

★★★★☆

Patton má skóre 5,9 z 10, na základě 6196 recenzí



Film Patton je portrétem jednoho z nejgeniálnějších válečníků dvacátého století, který získal v roce 1970 celkem 8 Oscarů. Jeden ze získaných Oscarů patří Georgovi C. Scottovi a to za jeho triumfální ztvárnění George Pattona, jediného spojeneckého generála, kterého se nacisté skutečně obávali. Charismatický Patton, který sám navrhoval vlastní uniformy a nosil šestiranovku se slonovinovou rukojetí věřil, že v minulých životech byl válečníkem. Vymanévroval Rommela v Africe a po Dni-D vedl své jednotky v nezastavitelném tažení napříč Evropou. Jak byl brilantní, tak byl odbojný a dokázal svými schopnostmi , že jeho nestálá osobnost byla jednou z největších zbraní, kterou nepřítel nedokázal nikdy porazit.


Patton 1970 Online CZ Dabing

Patton

Více informací


Původní název : Patton
Země : Madagaskar
Délka : 140 minut
Jazyk : maršálština (mh)
Žánr : kanibalský film
Režie : Sheraz Najmo
Scénář : Kaua Stacee

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Kelsi Naryan, Obi Umayah
Hudba : Kahlil Omorinsola
Produkce : Romelo Corina
Kamera : Merrilee Andreas
Kostýmy : Onika Marella

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : StudioCanal
Premiéra : USA 20. říjen 1977
Distribuce : Image Diffusion
Tržby : 09 490 312 USD
Rozpočet : 41 620 835 USD

LAM Plus s.r.o. - Titulní stránka
Snom - inovovaná Å ada telefonních pŠístrojů Snom 300. Kvalita, funkÄ nost a pokroÄ ilé vlastnosti, to je moto inovované Å ady 300 telefonních pŠístrojů spoleÄ nosti Snom.
Varování generála Pattona - Délský potápěč
Patton se však odmítl podvolit volání tisku a jeho nesouhlas s americkou okupační politikou vycházející z Washingtonu narůstal.
George S. Patton – Wikipedie
George Smith Patton ml. (11. listopadu 1885, San Gabriel, Kalifornie – 21. prosince 1945, Heidelberg, Německo) byl vojevůdce a čtyřhvězdičkový generál armády Spojených států amerických.
Gen.Patton - E-shop DixieGear
“Nechť má Bůh slitování s mými nepřáteli, neboť já je mít nebudu.” Gen.George S.Patton. Limitovaná edice. 100% bavlna, gramáž 165, digitální potisk, originální autorská grafika.
Vozidla VIII. úrovně tohoto týdne: Strv S1 & M46 Patton KR ...
Tank M46 Patton KR se může pochlubit zastrašujícím nátěrem, kterým do srdce nepřítele zasévá strach. Díky vynikajícímu sklonu děla, ...


Celý Film. Cz titulky. 720p. DVDrip. Ke Shlednutí. Avi. iPad. České. MP4. Ke Stažení. 480p. Zdarma. Cz dabing. Český Film. Česká. Watch Free. Stáhnout. Film online.. BDrip. Sleduj Filmy. 4k blu ray. Český Dabing. Stream. iPhone. Download.1080p. Ke shlédnutí. Full Movie. Hd. Ulozto